Biografie:

Praktisch ingestelde creatieve denker

Ik ben een afgestudeerd Kunst- en Cultuur wetenschapper. Ik heb gewerkt als docent maatschappijleer, Frans en moderne media in het voortgezet onderwijs, daarna als leidinggevende in het voortgezet onderwijs.

Via het Media College in Rotterdam omgeschoold tot grafisch vormgever. Ik heb de propedeuse van de kunst academie St. Joost gedaan.

Ik kan me goed inleven in een klant en heb een frisse blik op elke zaak, ik ben vakkundig en professioneel.

In 2015 heb ik Studio Zomereik opgericht.

Dit is mijn profiel op Linked In

En je vindt mij ook op grafisch-ontwerp.info

Ervaringen

Wil je weten hoe klanten denken over het samenwerken met mij / studio Zomereik?

Lees dan hier verder

Wie ontwerpt?

Ken je dat, dat je iets doet waar je helemaal in op gaat? Dat heb ik! Ik geef al jaren vorm, alleen koos ik ervoor om daar niet mijn beroep van te maken. Ik had nog meer passies. Het beeldend bezig zijn bleef echter steeds terugkomen en besloot ik er wel gewoon mijn werk van te maken. Want niets is fijner als je doet wat je het leukste vindt. Dan voelt het niet als werk en dat is heerlijk.

Ik werk alleen in mijn eigen studio en als ik anderen nodig heb, dan betrek ik die in een project. Ik realiseer graag eindproducten, dus geen vage ideeen of plannen, maar gewoon echt iets maken. Daar ben ik dan trots op, net als de opdrachtgever trouwens! Dat is wel het doel, want je doet het samen.

De studio bevindt zich in Den Haag aan de rand van Delft, maar ik werk voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Geen probleem!

Pin It on Pinterest

Share This