Tips en Tricks

Vormgeven en het maken van websites is een vak. Ik snap echter best wel dat je soms zelf aan de gang wilt of gewoon iets wilt uitproberen. Om te er voor te zorgen dat het ook écht wat wordt, geef ik je hier praktische vormgeef tips afgewisseld met museum (of andere) tips voor de nodige inspiratie.

Kom je er écht niet uit of kost het je teveel tijd, neem dan contact op met mij en dan doe ik het voor je 😉

 

–> Tip: SEO (zoekoptimalisatie): hoger in Google

SEO en hoe kom ik hoger in Google? Alvast twee tips! Het kan aan mij liggen maar misschien is het gewoon echt een hot item: Hoe kom ik hoger in Google? We willen het allemaal weten, maar we weten het allemaal net niet precies. En sommige dingen over SEO...

Lees meer

Tip->Er op uit: Gent / Studiomie

Erop uit is altijd leuk, nog leuker vind ik het als dat een beetje in stijl kan. Voor mij geen gouden kranen of vergulde deurknoppen, nee ik hou van goed vormgegeven en wel doordacht. Wat een genot was het dan ook toen bleek dat STUDIOMIE in Gent een plekje had op de...

Lees meer

Tip->Grafische technieken bij atelier Indrukwekkend

Wat doe je als je graag met je kinderen iets creatiefs wilt doen dat uitstijgt boven het wc-rollen aan elkaar plakken en aan de keukentafel knutselen? Dat kan lastig worden omdat je thuis vaak niet meer in huis hebt dan dat. Ik zal de laatste zijn om te zeggen dat...

Lees meer

Tip ->Het beste museum van Nederland? Museum Voorlinden!!!

Het is misschien geen verrassing maar als kunst-en cultuurwetenschapper en vormgever hou ik erg van kunst. Kunst geeft mij vaak een verfrissend beeld op de wereld, laat mij genieten van schoonheid in vorm en kleur en prikkelt om zelf weer aan de slag te gaan. Ik ben...

Lees meer

Tip –>Inspiratie in Parijs

Parijs, wat is dat toch een heerlijke stad, als je binnenkomt rijden, ben je direct uit je dagelijkse sleur en wordt je opgezogen door de smalle straatjes, drukte, winkeltjes, de metro en allerlei uitingen van ontwerp en design. Na zoveel keer in Parijs te zijn...

Lees meer

Tip –> De beste bedrijfsnaam

Ik let erg op bedrijfsnamen. Dat vind ik leuk en bij sommigen denk ik waar komt dit vandaan en bij anderen sta je er niet bij stil. Zo ontdekte ik zelf dat Menzis een samentrekking is van Mens en is, hahaha toen ik daar achter kwam dacht ik ook, ok, dat had ik 6  jaar...

Lees meer

Tip -> Staat jouw https al aan?

Ik ben creatief, kan websites maken, zorgen dat ze er aantrekkelijk uitzien en ik kan ook ervoor zorgen dat de websites die ik maak ook vindbaar zijn in zoekmachines zoals google door goede SEO (zoekoptimalisatie) toe te passen en gebruik te maken van een thema van...

Lees meer

Zomereik

Waarom en wat zegt dat over de studio? De Zomereik is een eik die lang meegaat. Als het mee zit kan hij 1500 jaar oud worden. Er zijn namelijk wortelstelsels gevonden met een dergelijke leeftijd. Deze eik is weerbarstig en houdt het uit onder de meest uiteenlopende...

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This