Heb je een logo / huisstijl nodig?

Logo en huisstijl

 

 Logo

Aan een logo wordt je herkend. Een sterk beeldmerk blijft hangen. En goed logo roept alvast een beaalde sfeer op van jouw zaak. De logo’s van studio Zomereik zijn géén 13 in een dozijn logo’s. Maar worden op maat gemaakt. Belangrijk is daarbij persoonlijk contact. Wat een product of bedrijf uitstraalt, komt terug in het logo. Heb je al een logo maar heb een vistekaartje en meer nodig, kijk dan ook bij huisstijl.

////

Huisstijl

Een huisstijl gaat verder dan een logo. In een logo zitten vaak elementen die vorm kunnen geven aan de huisstijl, dat kan een kleur zijn, vormen, beelden. Een huisstijl pas je toe op briefpapier, een visitekaartje, een website. Naast het lettertype uit een logo ga je in de huisstijl verder op zoek naar bijpassende lettertypes. Het geheel van kleur, beelden en lettertypes vormen jouw huisstijl. Daaraan wordt je herkend.

Prijzen

Logo’s en huisstijlen zijn maatwerk en daar gaan meerdere rondes aan vooraf voor het ontwerp definitief is.

Je hebt al een mooi logo vanaf 250 Euro.

Wil je alleen een huisstijl bij een bestaand logo? Dat kan. Dat kost 350 Euro inclusief een ontwerp voor een visitekaartje, briefpapier, facebook header. Een combinatie, logo en huisstijl met de genoemde onderdelen? Dat kost 500 Euro.

Je krijgt het logo en de huisstijl in verschillende bestandsformaten.

Wil je alleen een bepaald onderdeel van een huisstijl of een combinatie met een website. Dan krijg je een prijsopgave op maat.

Starters biedt ik een starterspakket: website, logo en huisstijl voor 895 Euro.

Voorbeelden

 

Logo ZZp-er

Huisstijl bakkerij

Logo en huisstijl ZZp-er

Pin It on Pinterest

Share This