Overig drukwerk

Heb je hulp nodig bij het ontwerp van ander drukwerk dan dat je tot nu toe gezien hebt op de website?

Dat kan. Er is nog zoveel meer mogelijk. Hier vindt je een greep uit de ontwerpen die studio Zomereik gemaakt heeft. Wil je iets wat ook hier niet bij staat. Neem dan gerust contact op. Dan bespreken we jouw vraag en zoeken we de beste oplossing. 

 

Kaarten

Een kaart is een laagdrempelige manier om promotie te maken. Mensen ontvangen graag een (oprechte) kaart en nemen graag ergens een kaart mee vandaan. Daarnaast zijn de kosten niet zo hoog dus is het ook echt interessant om gratis kaarten te verspreiden met een boodschap van jouw bedrijf.

Voorwaarde is wel dat de kaart aantrekkelijk is zodat deze ook echt meegenomen wordt. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van kaarten ontworpen door studio Zomereik. Daar waar er gewerkt wordt met een foto is deze of door de klant aangelverd of gemaakt door studio Zomereik. 

 

Combinatie aanbieding

Combinatie aanbieding

Laat je studio Zomereik een kaart ontwerpen? Dan zal zij ook het drukwerk verzorgen.  500 stuks ansichtkaart voor- en achterkant ontwerp en full color drukwerk combinatieprijs 100,- Euro. (0,2 ct. per kaart!!!) Formaat A6 standaard ansichtkaart. 

Verpakkingen

Een aantrekkelijke verpakking is de helft van de verkoop.

Als een verpakking er goed uitziet dan verkoopt het product bijna zichzelf. Studio Zomereik ontwerpt ook verpakkingen. Het driedimensinonale aspect heeft zo zijn eigen uitdagingen en die ga ik graag aan. Ik pas bestaande verpakkingen aan en  ontwerp ook compleet nieuwe.  

 

Prijzen

De kosten voor een verpakking zijn afhankelijk van de grootte van de verpakking en van de mate waarin er wel of geen compleet concept bedacht moet worden. Een verpakking met origineel concept kan al vanaf 350 Euro. 

Advertentie

Met een advertentie laat je zien wat je te bieden hebt. Geregeld (lokaal) adverteren werkt mee aan naamsbekendheid. Speciale acties of aanbiedingen kan je ook kenbaar maken door een heldere advertentie. Studio Zomereik ontwerpt hem graag voor je.  

 

Prijzen

Elke advertentie verschilt van formaat en invulling. Wil je met beeld materiaal werken of wordt het een zwart / wit advertentie? Dat bepaalt de prijs. Prijzen starten bij 75 Euro. 

Kleding / Medailles / Vlaggen / Logo in hout 

Als je stof of een ander manteriaal wilt laten bedrukkenkleding wilt laten bedrukken met jouw logo of met een andere afbeelding dan kan studio Zomereik jou ook van dienst zijn. Het kan zijn dat er een bestaand logo op moet of dat er een nieuw ontwerp gemaakt moet worden.  Als je jouw logo in hout wilt dan kan studio Zomereik voor jou de juisten bestanden maken zodat dit bijv. gelaserd kan worden.

 

Prijzen

Ook in deze situatie geldt dat de prijzen afhankelijk zijn van de vraag. wi lje een combinatie van een paar producten dan kan studio Zomereik je een combinatie aanbod doen. 

Pin It on Pinterest

Share This